Facebook - Funtana-CharterTrip advisor - Funtana-Charter

NEKOLOKO RIJEČI O NAMA

Funtana charter

tvrtka osnovana je 2004. godine, a od 2005. Uspješno se bavi iznajmljivanjem plovila. Iznajmljivanje plovila i nautika su glavne djelatnosti Funtana chartera, koja nudi brandove kao što su Rinker, Bayliner, Regal, Quicksilver, Marinello i Reful za najam. Naša bazna lokacija se nalazi u marini Funtana, koja je ujedno i polazna luka, ali također može biti bilo koja Istarska luka (Novigrad, Poreč, Vrsar, Rovinj, Pula ...). Funtana charter nudi i mogućnost dnevnog najma / cruiser za sve kupce, sa skiperom kao opciju za dnevno, tjedno i iznajmljivanje skija. Kvaliteta naših usluga i zadovoljstvo kupaca naš je primarni djelokrug od prvog dana. Novi, sigurno i dobro održavani brodovi s našeg iskusnog i kompetentnog osoblja, uvijek na raspolaganju kupcima što je i garancija kvalitete.

UČLANI SE

SLIJEDI NAS NA facebooku

Kontakt adresa: T.N. Funtana Funtana HR-52452 Croatia E-mail:info@funtana-charter.com Tel:+385 91 252 99 25 Moby:+385 91 251 01 03
http://www.funtana-charter.com

join us

APARTMANI ZA RENT

Appartments TEO Funtana
Apartmani TEO apartments Alda Funtana
Apartmani ALDA
apartments Karmen Funtana
Apartmani Karmen
Brodovi na prodaju

Korisne informacije

Ako ste prvi put u Hrvatskoj ponekad može biti prilično zbunjujuće, pa čak i stresno ako niste upoznati s nekim pravilima i propisima. Da bi vaš boravak bio udoban, dati ćemo Vam neke korisne linkove na web stranicama, gdje ćete pronaći sve informacije koje su vam je potrebne za opušten odmor - od lokalne vremenske prognoze do web stranica srodnih ministarstava.

više